Køb fast ejendom i Tyskland

Er det nu, at drømmen om fast ejendom i Tyskland skal gøres til virkelighed?

ConnectGermany har gjort det let at gøre boligdrømmen til virkelighed. Siden 2006 har vi hjulpet rigtig mange privatpersoner, feriefonde, firmaer og investorer – ikke bare gennem søge- og købsprocessen, men i særdeleshed også efter købet. Det betyder, at vi er med både før, under og efter boligkøbet og hjælper med al kommunikation og kontakt. Vores koncept kommer hele vejen rundt om investeringen og tilpasses nemt og enkelt dit behov og ønske. Det eneste, du skal koncentrere dig om, er at finde den ønskede bolig.

Eksempel på et samarbejdsforløb med ConnectGermany i 7 skridt:

 

  1. ConnectGermany holder et informationsmøde om køb af fast ejendom hos os, hvor vi bl.a. afklarer dine ønsker og behov sammen. ConnectGermany fremsender prospekter på dansk over mulige boligemner.
  2. ConnectGermany organiserer en fremvisningstur, hvor alle ønskede emner besigtiges.
  3. Du arrangerer din rejse og bestiller evt. hotelovernatning.
  4. ConnectGermany etablerer kontakt til advokat, hvis dette ønskes, og vi organiserer alt papirarbejdet. Notarmødet aftales.
  5. Købskontrakten underskrives efter ønske enten i det pågældende land eller i Danmark.
  6. ConnectGermany hjælper efter ønske med al kommunikation gennem hele byggeprocessen og ved overtagelsen.
  7. ConnectGermany etablerer efter ønske kontakt til servicepartnere, som kan hjælpe med alle opgaver i forbindelse med og efter indflytningen (eksempelvis møblering, rengøring, linnedservice, indboforsikring).

Vores all-in-one koncept tilbydes alle vores kunder. Vi henviser gerne vores interessenter til tidligere købere, så I kan udveksle erfaringer direkte.

Læs allerede nu om nogle af vores kunders erfaringer med køb af fast ejendom hos os. Vi glæder os til også at hjælpe dig!